Пролетер без беле заставе у Сенти

Након елиминације у осмини финала Купа од Инђије фудбалери Пролетера прекинули су ниску од чак пет мечева без пораза откако је на клупу сео Бранко Жигић.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Разочарали су резервисти поготово у првом делу када ни у једном тренутку нису личили на екипу која је у предходним утакмицама бележила резултате који су је довели додевете позиције. У наредна два кола очекују их два гостовања, сутра (27. октобра) одлазе најпријатнијем изненађењу каравана ТСЦ - у , а потом Јавору у Ивањицу.

Екипа ТСЦ предвођена тренером Золтаном Сабом неприкосновена је у Сенти. Тополчани поред Сабоа у својим редовима имају чак осморицу играча који су облачили дрес Пролетера, а то су: голман Јоргић, Варга, Скопљак, Милићевић, Силађи, Галић, Поњевић и Бабић, па са те стране неће у војвођанском дербију бити већих непознаница. Један од најбољих у редовима одбране Пролетера је Александар Андрејевић о данашњем ривалу има само речи хвале.

- Тополчани су најпријатније изненађење лиге. Једно време су били и лидери, као и ми у прошлом колу испали су из нашег најмасовнијег такмичења и сву позитивну енергију усмериће ка првенству да потврде високо  место. Имају тим за сваки респект и поштовање. Ту су и феноменални Лукић, Бранковић, Томановић и Тумбасевић па ћемо са свих позиција имати перманентну опасност - каже  Андрејевић. - Знамо шта нас очекује од првог минута обзиром да смо имали прилике у неколико наврата да анализирамо игру. Нису опасни само код куће већ и на страни играју врло добро. У Сенту неидемо са белом заставом. Имамо и ми прегршт мотива да се прикажемо у најбољем издању потврдимо предходне успехе у првенству, повољним исходом, а то је сваки сем пораза поправимо бодовни салдо, до краја јесени освојили што више бодова обзиром на доста тежак распоред до одласка на одмор - нада се искусни Александар Андрејевић један од веома битних „шрафова“ одбране млађег новосадског суперлигаша.

У односу на предходни сасатв који је играо у Инђији против ТСЦ се у екипу враћа неколицина стандардних играча спремних да се равноправно упусте у борбу и крајњим резултатом обрадују верне навијаче. 

Највероватнији састав: Петрић, Танасин, Леандро, Андрејевић, Ковачевић, Б. Јовановић, Пејић, Чоловић, Бабић, Марјановић и Миросављев.

М. Поповић

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести