Милојевић: Висок пораз, али главе горе...

ЛОНДОН: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је пораз од Тотенхема у Лиги шампиона са 5:0 превисок, али да екипа мора да се што пре опорави од дуела у Лондону.
1
Фото: EPA-EFE/WILL OLIVER

"Резултат је сигурно превисок, али у сваком случају мислим да смо оставили много бољи утисак, делове где смо покушавали кроз игру да дођемо до гола. Није лако играти против Тотенхнема. Оно што ме радује, то је да смо имали 13-14 удараца на гол, што је показатељ да смо покушавали да дођемо до поготка", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Лондону.

Он је додао да је пет голова разлике много на овом нивоу и да грешке морају да се сведу на минимум.

"Много времена смо провели у неком притиску. Тотенхем је јак у транзицији, физички су брзи, моћни...То су све врхунски играчи, сваку грешку су успевали да казне. Треба сад да дигнемо главу, идемо даље, тек смо на половини. Има још много бодова у игри", рекао је он.

Из овог пораза може много да се научи, сматра Милојевић.

"Играчима није лако, али ми смо професионалци и треба што пре да преболимо ово и окренемо се другим утакмицама. Треба на оваквим утакмицама да имамо много више самопоуздања и искуснији треба да преузимају већу одговорност", рекао је он, додавши да капитену Марку Марину не замера на великој грешки код трећег гола.

Црвено-бели такмичење у ЛШ настављају 6. новембра када дочекују Тотенхем.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести