Крстајић: Знам тим, Гаћиновић сигурно игра

ЛАВОВ: Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић изјавио је да у петак против Украјине, у квалификацијама за Европско првенство, очекује тешку утакмицу и поновио да је главни циљ да се не изгуби.
m
Фото: EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

"Очекујем тешку утакмицу, квалитетну, мислим да ће одлучити тактичке ствари. Добро смо радили ових пет- шест дана, очекујем нашу добру игру и надам се повољном резултату, а то би било да не изгубимо", изјавио је Крстајић на конференцији за медије у Лавову.

На питање да ли зна тим и да ли има дилему Лука Јовић или Александар Митровић у шпицу, Крстајић је рекао:

"Или Пријовић? Не могу сва тројица да играју, али видећемо. Знам тим, открићу вам да ће сигурно почети Мијат Гаћиновић", навео је Крстајић кроз осмех.

Селектор Србије додао је да, упркос најавама о високом ризику, рекао је да се екипа осећа пријатно у Украјини.

"И ми смо читали, али све је на нивоу, домаћини су предусретљиви, пријатељска је атмосфера и нема проблема", поручио је Крстајић.

Голман Марко Дмитровић је као рецепт за успех навео да екипа понови партије против Немачке и Португалије.

"Знамо шта нас чека, они су добри, пре свега као тим, посебно на свом терену. Гледаћемо да сведемо ризик на минимум, посебно у прекидима", истакао је ДМитровић.

Такође је рекао да је све у реду када је у питању безбедност.

"Очекујем врелу атмосферу на стадиону, домаћинско навијање, али сигуран сам да ће све проћи у најбољем реду", рекао је голман шпанског Еибара. 

Утакмица између Украјине и Србије игра се сутра од 20.45.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести