Фудбалски избори, ФСО Бечеј – Србобран: Нови мандат Дејану Станојеву

Спортски директор прволигаша ОФК Бечеј Дејан Станојев добио је ново једногласно поверење на изборној скупштини Фудбалског савеза општина Бечеј – Србобран одржаној у просторијама прволигаша са Тисе на Градском стадиону.
becej
Фото: Чланови Скупштине ФСО Бечеј-Србобран, фото: Приватна архива

Исто важи и за секретара Славишу Дабижљевића, па ће тандем наставити да ради посао у интересу свих клубова и фудбала комшијских општина.

„Показало се да смо направили праву ствар када смо се пре три године одвојили од ФС Врбас. Истина је да смо се на оснивачкој скупштини договорили да се седиште Савеза и председник наизменично мењају, али у србобранској општини у овом моменту не постоји капацитет за тако одговоран рад, па је најбоље да се све настави по старом, јер су видљиви резултати“, образложио је представник војвођанског лигаша Младости из Турије Зоран Дудварски предлог да челни људи остану на својим функцијама.

Пошто се захвалио на указаном поверењу, Дејан Станојев је предложио сараднике у Извршном одбору, а чланови Скупштине ФСО Бечеј – Србобран су једногласно прихватили да то буду: Будимир Башић (ОФК Бечеј 1918), Раде Бојовић (ЖФК Србобран), Зоран Дудварски (Младост из Турије), Тибор Ерег (Јединство из Бачког Петровог Села), Горан Кудрић (Војводина из Бачког Градишта) и Стефан Шијачић (Србобран). У Надзорни одбор изабрани су: Шандор Михалец, Милош Радановић и Славиша Тешановић.      

ФСО Кањижа-Сента-Ада: Живко Којић поново председник

На изборној Скупштини Фудбалског савеза општина Кањижа-Сента-Ада за председника је поново изабран Живко Којић из Мартоноша. У Извршни одбор ФСО су изабрани Иштван Бајуш (Сента) који ће обављати у дужност потпредседника, Радивој Мушкиња председник судијске организације, Арпад Сабо испред тренерске организације, Арпад Кишбичкеи (Торњош), Душан Симендић (Мол), Дејан Веселинов (Хоргош), Бетина Балаж (ЖФК ТСЦ Кнајижа) и Жолт Тандари (Потисје, Кањижа). 

За председника Надзорног одбор изабран је Жолт Кази из Орома, Милош Грубанов из Мартоноша и Игор Папданчо  из Кањиже.

„Задатак за наредни период је ојачати ФСО очувањем садашњих клубова и повећати број потенцијалним клубовима у оним срединама где су некада функционисали, али су у претходном пеироду престали са радом. Потрбено је уложити напор да се анимира и оживи рад тих клубиова. Потребно је наставити афирмацију рада са млађим узрастима и организовање лигашких такмичења као до сада, за све узрасте од петлића до кадета“, рекао је председник Живко Којић.     

М. Митровић 

ФСО Ковин: Поверење Зорану Јановићу    

Одржана је изборна скупштина ФСО Ковин на којој је било присутно 24 делегата, а једногласно је поново за председника  изабран Зоран Јановић.

Извршни одбор Фудбалског савеза општине Ковин у наредних четири године  радиће у следећем саставу: председник Зоран Јановић, потпредседници Небојша Буфан, Никола Гујаничић, чланови Дарко Старовла, Саша Симичић, Дејан Чабовић, Јовица Стојановић, Драган Јованов, Васо Јекић, Здравко Кирилов (судије), Марко Шарановић (тренери).

У Надзорни одбор су изабрани Мирко Рнић,  Владислав Ранковић, Небојша Мариновић. Делегати у Скупштини Фудбалског савеза подручја Панчево су Зоран Јановић и Предраг Ђондовић. Председник судијске организације је Здравко Кирилов, а за председника тренерске организације је изабран Марко Шарановић.  

Б. Ст.

ФСО Ковачица – Опово: Предраг Перовић остаје на челу                  

Изборна скупштина ФСО Ковачица - Опово одржана је уз присуство 12 делегата. Нови-стари председник Предраг Перовић који је ту дужност обављао протеклих пет година. За секретара Савеза поново је изабран Јано Цицка, а чланови Извршног одбора су: Миле Алић(потпредседник), Коста Бановац, Јан Поволни, Денис Злох, Александар Томин, Милорад Глигорић, Драган Илкић, Андрија Киршнер, Ненад Рудић, Саша Станисављевић.       

Б. Ст.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести