ФК ТСЦ упутио донацију Клиничком центру Војводине

БАЧКА ТОПОЛА: Чланови Фудбалског клуба ТСЦ из Бачке Тополе, играчи, стручни штаб, управа и запослени, упутили су данас донацију од милион динара Клиничком центру Војводине, у знак захвалности медицинским радницима који се неуморно боре против епидемије вируса Ковид19.
klinicki centar vojvodine
Фото: Dnevnik (Branislav Lučić)

"Свесни великих напора и пожртвованости лекара, медицинских сестара и свог другог особља здравствених установа који лече и негују оболеле од вируса Ковид19, ФК ТСЦ жели да им и на овај начин покаже да су сви у клубу свим срцем уз њих", наводи се у саопштењу клуба.

Истиче се да ФК ТСЦ изражава и уверење да медицинском особљу сви највише могу помоћи строгим придржавањем мера заштите, које подразумевају и прекид спортских дешавања.

"Сви у ФК ТСЦ неизмерно су захвални медицинском особљу за сваку малу и велику победу у борби са корона вирусом, јер су те победе данас важније од сваког другог такмичења, али су истовремено једини начин за повратак нашој радости - фудбалу", стоји у саопштењу.

Avlijaner
21.03.2020 • 12:38
Овакве вести искрено обрадују. Још више бих се обрадовао да такав гест направе у ФК Црвена звезда и Партизан. Будите сигурни да неће. Београдски клубови научили само да узимају, никако да дају.
Bravo
21.03.2020 • 19:07
Svaka čast Bačkotopolčani.
EUR/RSD 117.5900
Најновије вести