Екипа Кабела игра одлично у припремном периоду

Иза фудбалера Кабела другопласиране екипе трећелигашког севера, је месец дана рада на стицању физичке спреме и уигравање тима.
Kabel Becej/E. Turkovic
Фото: Е. Турковић/Моменат с утакмице између Кабела и Бечеја

По ономе што су презентовали у досадашње три провере претендент за највиши пласман близу је форме да на пролеће нападне виши ранг.

- Презадовољан сам до сада урађеним. Момци су без поговора одрадили онај за фудбалере најнепопуларнији део на стицању физичке снаге, што се итекако показало у досадашњим проверама у којима смо били ако не бољи онда равноправни такмац прволигашима Бечеју у поразу (3:1) и блиставој победи над Инђијом (3:1), а да не говорим о одличној игри и победи над Радничким из Зрењанина (2:1) - задовољно ће стратег Кабела Милан Белић.

У прелазном року Кабел су појачали: Страхиња Илић, Георгије Илић, Џибрић, Лончар, Грујић и Владимир Илић.

- Добро смо сагледали играчки кадар ,видели где су нам потребна појачања довели неколико играча који су квалитетима и досадашњим  радом оправдали доласке. Биће истинска појачања за оно што нас очекује у првенству што су потврдиле и досадашње утакмице. Имамо сјајне играче, предњаче: Караћ, Недић, Пејић, Вучковић, Петровић, а ту је и неколико талентованих младихз играчаљ, као што су голман Пилиповић, први стрелац екипе Владић, Пантелић и остали момци који су поникли у познатој и признатој омладинској школи Војводине, тим спреман да се равноправно упусти у трку са Хајдуком, Пригревицом и Омладинцем за виши ранг. Што је најважније мимоишле су нас теже повреде и сем ситних проблема Владића и повратника из Пролетера Владимира Илића сви остали су у пуном погону - објашњава тренер Белић.

Екипа са Штранда следећу проверу има сутра , када ће на терену са вештачком подлогом  на СЦСајмиште одмерити снаге са јесењим прваком Новосадске лиге Младошћу.       

М. По.

EUR/RSD 117.9693
Најновије вести