Дејан Станковић: Презадовољан сам урађеним на Кипру

ПАФОС: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас да је задовољан свим урађеним на првом делу припрема на Кипру.
d
Фото: Youtube Printscreen

"Желим да се захвалим клубу на томе што су нам обезбедили да у миру, по лепом времену, одрадимо јак део припрема који ће нам у будућности много значити. Презадовољан сам урађеним, и пре свега тиме што су сви играчи, сем Петровића, који је имао упалу тетиве, одрадили све тренинге", рекао је Станковић за клупски сајт.

"Кад упоредим ово са Кипром од пре годину дана, мислим да смо много напредовали и да је то веома видљиво. Рецимо, Николић је ''обрнуо игрицу што се тиче тркачких тестова и одушевио ме", рекао је Станковић и истакао да је задовољан чињеницом да је Александар Катаи почео да тренира.

"На наше велико задовољство, он је почео индивидуално да ради. Иде у Турску и проћи ће други део припрема са нама. Што се тиче списка путника, нико неће отпасти у том смислу, сви здрави играчи ће путовати".

Тренер црвено-белихи имао је само речи хвале за новајлије које по први пут пролазе припреме са клубом.

"Бакајоко се сјајно уклопио у групу. Има велику помоћ од Санога и Бена који причају француски. Радимо на игри, на уигравању, али његови квалитети за мене нису упитни. Одаду видим искључиво у везном реду и он само треба да настави да ради и тренира као сад, и заиста је будућност Црвене звезде".

"Ако буде интересантан играч на тржишту за Црвену звезду довешћемо га, ако не, мислим да можемо у овом саставу да наставимо даље", рекао је Станковић.

Осврнуо се Станковић и на дешавања у Милану, који је Звездин противник у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе.

"Видим да раде на довођењу играча, помиње се Манџукић који је у годинама, али је свакако физички спреман. Видећемо како ће се уклопити у њихову игру, да ли је дошао као стартер или резерва Ибрахимовићу, али имамо времена до тад", закључио је Станковић.

Црвено-бели се сутра враћају са Кипра, а после тога иду на другу фазу припрема у Турску.

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести