Спорт - Дневников турнир

Photo
Спорт / Дневников турнир Трећи тријумф Максбета на Дневниковом турниру у малом фудбалу
Екипа Максбета одбранила је титулу победника на Дневниковом турниру у малом фудбалу и освојила трећи трофеј у низу. У финалној утакмици победили су тим ММ Браћа Милановић са 2:1.
Спорт / Дневников турнир Полуфинале Дневниковог турнира у малом фудбалу: Маскбет брани трофеј
Дво­стру­ки уза­стоп­ни шам­пи­о­ни, игра­чи Мак­сбе­та, бра­ни­ће ти­ту­лу и у фи­на­лу 57. Днев­ни­ко­вог тур­ни­ра у ма­лом фуд­ба­лу. То пра­во сте­кли су по­бе­дом про­тив Ска­јоп­ти­ка у по­лу­фи­нал­ном ме­чу, озна­че­ном као „фи­на­ле пре фи­на­ла“ са 4:1. Мај­сто­ри оста­ју мај­сто­ри, без об­зи­ра на го­ди­не и на ква­ли­тет про­тив­ни­ка.
Спорт / Дневников турнир Следи завршница 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу
На основу активности некадашњих учесника турнира на друштвеним мрежама, али и оних који исписују 57. страницу традиције, велико је интересовање за резултатски расплет на Дневниковом турниру у малом фудбалу. Данашње полуфиналне утакмице делимично ће да одговоре на најважнија такмичарска питања, пре свих на она која се односе на учеснике финалних мечева, у различитим узрасним категоријама оба пола.
Спорт / Дневников турнир Сутра и у недељу завршница 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу
Полуфиналним утакмицама у суботу и мечевима за пласман сутрадан, завршава такмичење на 57. Дневниковом турниру у малом фудбалу  Ништа није могло да спотакне поштоваоце Дневникових тековина да традицију турнира обнове и да наставе низ започет на почетку шездесетих година прошлог века.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У суботу финале пре финала
Када се јавно огласе величине које су традицију стварале и на традицији Дневниковог турнира трасирале сопствено место у спортским садржајима града, тада је могућ и закључак да смо правим путем кренули с намером да, после двогодишњег тиховања, удахнемо нови дух такмичењу које је одувек имало завидно место у календару спортских дешавања Новог Сада и читаве некадашње Југославије.
Спорт / Дневников турнир Следи завршница 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу
Далеко од репрезентативног сјаја поткрај прошлог века, али са јасно означеним правцем за повратак на ниво 80-их година, Дневников турнир у малом фудбалу приближио се циљу свог 57. издања.
Спорт / Дневников турнир 57. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Кулминација током викенда
Протеклог викенда мала сала Спенса била је сва у знаку традиционалног 57. “Дневниковог” турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Испао Паркинг сервис
Традиционални 57. Дневников турнир у малом фудбалу полако улази у завршницу.
Спорт / Дневников турнир Сениори играју мечеве осмине финала
Традиционалног 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу се  након  паузе од две недеље, настављају се у суботу утакмице осмине финала у конкуренцији сениора, ће своја такмичења започети и петлићи, пионири, кадети и ветерани.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир у малом фудбалу: Петлићи најављују суботње дуеле
Нову годину са старим амбицијама дочекали су учесници традиоционалног, 57. по реду Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Попадић води на листи стрелаца
Нема дилеме да је публика протеклог викенда могла доста тога да види у малој сали Спенса, која је поново засијала у знаку 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Куветкена Сокер бет избацила носиоца Дневниковог турнира
Фудбалски уметници поново су одушевили публику у малој сали Спенса на традиционалном 57. Дневниковом турниру у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Убедљива победа Софекса на Дневниковом турниру
Утакмице првог кола традиционалног 57. „Дневниковог“ турнира у малом фудбалу, поново су испуниле малу салу Спенса.
Спорт / Дневников турнир После паузе 16 дуела на Дневниковом турниру
После седам дана паузе мала сала Спенса, данас ће опет бити пуна јер се наставља традиционални Дневников турнир у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир : Скајоптик и Виљушкар отварају сутрашњи програм
Мала сала СПЦ Војводина поново ће у суботу и недељу да буде у знаку традиционалног 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу - прву утакмицу сутра од 11.30 часова играће Скајоптик и Еуросервис Виљушкар.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Васа Мијић наступа за Паркинг сервис
У суботу се, у малој сали СПЦ „Војводина“, наставља 57. Дневников турнир у малом фудбалу. У најави су нове, добре утакмице, мада је и до сада било веома интересантних сусрета. Неки од носилаца имали су проблема на терену, али успели су с тим да изиђу на крај.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР: Наставак следи у суботу
У прошлу суботу, у малој сали СПЦ „Војводина“, почео је 57. „Дневников“ турнир у малом фудбалу. Виђене су веома занимљиве утакмице, а фаворити су, углавном оправдали реноме.
Спорт / Дневников турнир Комплетиран списак млађих категорија и ветерана на 57. Дневниковом турниру
Протеклог викенда почео је 57. Дневников турнир у малом фудбалу утакмицама првог кола у сениорској конкуренцији, а од јуче су познати и сви учесници у осталим категоријама.
Спорт / Дневников турнир 57. Дневников турнир у малом фудбалу: Одушевљена публика
Након првих утакмица на традиционалном 57. Дневниковом турниру у малом фудбалу, благо речено, влада велико одушевљење, како код учесника и посетилаца, тако и код организатора.
Спорт / Дневников турнир Победе Макс бета и Паркинг сервиса на почетку 57. Дневниковог турнира
НОВИ САД: У малој сали СПЦ „Војводина“ почео је традиционални, 57. „Дневников“ турнир у малом фудбалу, а лед је пробио први носилац и један од фаворита за ново славље, екипа Макс бета.
EUR/RSD 117.3078
Најновије вести