Вучић у родном крају - цицвара, па кромпируша код Заима

БУГОЈНО: Цицвара, па кромпируша и пријатељи из младости - део је неслужбеног боравка председника Србије Александра Вучића, како би се рекло - на маргинама званичне посете Мркоњић граду у Републици Српској и Дрвару, у Федерацији БиХ.
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Наиме, хеликоптер, којим је Вучић кренуо из Дрвара за Београд, био је принуђен да се врати у Мркоњић Град, због лоших временских услова, па је председник Србије решио да принудну паузу искористи и у ресторану на оближњем језеру Балкана поједе локални специјалитет - цицвару.

А затим је решио да посети и родно место свог оца, Чипуљић, код Бугојна, а тамо је свратио у пекару "4А" код Заима, где је, како је објавио и на свом инстаграм профилу "будућностсрбијеав", пробао "врхунску зељаницу", сирницу и кромпирушу.

Он је тај тренутак забележио и фотографијом на којој је у друштву са Алмом и Самиром, које су "развукле" пите.

Обишао је и локалну цркву у Чипуљићу, заједно са локалним свештеником, те поразговарао са мештанима, које је затекао у црквеном дворишту.

Вучић је у Чупуљићу такође обишао порушене породичне куће Вучића.

За крај, сусрео се са Шерифом, пријатеље из младости, са којим је освежио сећања на заједничке тренутке, укључујући и момачку тучу, која, како је рекао, није окрњила њихов пријатељски однос.

Шериф га, пренео је новинарима, увек дочека кад долази у "родни" крај.

EUR/RSD 117.4966
Најновије вести