СНС Нови Сад: Лакше шетати него решавати проблеме грађана

НОВИ САД:  Одлука Градског одбора Демократске странке да њихови одборници од данас бојкотују рад Скупштине града Новог Сада, представља још један доказ да интереси Новосађана нису предмет њиховог интересовања, саопштио је Градски одбор СНС Новог Сада.
sns
Фото: Tanjug

У саопштењу се каже да су на данашњој седници Скупштине града, којој нису присуствовали, донете важне одлуке за будућност града и његово функционисање. 

Међу тачкама дневног реда нашли су се планови детаљне регулације делова Новог Сада, измене планова пословања неколико градских предузећа, решавање вишегодишњег проблема функционисања Спортског и пословног центра „Војводина“, Локални акциони план за младе..., навели су новосадски напредњаци.

"Оно што би демократе занимало су кадровска решења о којима је данас такође било речи, јер су навикли на функције са којих могу да бесомучно пљачкају новац пореских обвезника. С обзиром на то да за поставаљање њихових кадрова на одговорне функције у граду немају ни приближно потребан број гласова, одлучили су се да, не поштујући ни оне који су их бирали, напусте Скупштину и придруже се шетњи која има за циљ рушење легитимно изабране власти без избора", наведено је саопштењу.

Градски одбор СНС позвао је представнике ДС да објасне јавности о каквим се то "преварама, злоупотребама и гажењима основних права представника грађана који не подржавају градску власт" ради, а што је наведено у данашњем саопштењу њиховог Градског одбора. 

Позивамо их и да отворено саопште грађанима свој крајњи циљ, када свакодневно понављају да ће бојкотовати изборе. Да ли је у питању немоћ и последњи покушај повратка на политичку сцену? питају новосаддки напредњаци.

"Управо су избори начин да се провери мишљење грађана, а оно је по свим истраживањима поразно, не само за Демократску странку, већ за комплетну опозицију. Зато се господо припремите за изборе на којима ћете коначно отићи на политичко сметлиште Србије, где вам је и место", занључује се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести