Михајловићева: Сугерисаћу да Министарство остане јединствено

БЕОГРАД: Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић каже да ће сугерисати да то министарство и у следећој влади буде јединствено, без озбира на то ко ће га водити.
mihajlovic
Фото: TANJUG/ KABINET POTPRESEDNICE VLADE REPUBLIKE SRBIJE/ ALEKSANDAR STOJANOVIC/ bs

Михајловић је за ТВ Прва рекла да, пре разговора о саставу нове Владе Србије, треба сачекати формирање новог сазива парламента.

Како се наводи у саопштењу њеног кабинета, Михајловић је рекла да би волела да види владу која је још боља и ефикаснија, са још више образованих, искусних и способних људи.

"Ко год буде водио министарство на чијем сам челу, сугерисаћу да оно остане јединствено, јер знам колико су ови ресори повезани и да је то кључ да се пројекти реализују брже и ефикасније. Када смо 2014. формирали владу, Александар Вучић је донео ту одлуку и показала се као одлична", рекла је Михајловић.

Она је додала да је влада пре свега оперативно тело, најмање је политичко, и да је зато важно да је чине квалитетни људи, да ради брзо и ефикасно.

"Што се мене тиче, волим свој посао, радим га исто као и пре. Усред смо грађевинске сезоне, мој дан је исти као и раније, трудим се да не гледам насловне стране и да свој посао обављам најбоље што могу, а резултати су ти који нас опредељују“, изјавила је она.

EUR/RSD 117.5762
Најновије вести