У суботу први НС маркет

Прва манифестација која окупља занатлије, мале произвођаче, креативце и иноваторе „НС маркет” биће одржана одржана у суботу, 26. маја, од 11 до 19 часова у „Фирчи Тинк Тенк Студију”, Булевар деспота Стефана 5. Манифестацију организује „Мисија Смарт” у сарадњи с „Фирчи Тинк Тенк Студијом”.
ns market
Фото: Promo

Циљ „НС маркета” је да отвори простор за промоцију и продају производа и услуга занатлија, посебно почетника у послу. Њима ће посветити посебну пажњу, отварајући им тржиште кроз контакте с потенцијалним купцима и корисницима.

Идеја је да се једном месечно организује по један целодневни излагачко-продајни фестивал, који ће имати свој општи и тематски део, а осим промоције и продаје, у понуди ће бити и садржаји који ће информисати и анимирати посетиоце и излагаче.

На првом „НС маркету” своје радове представиће и Удружење дистрофичара Јужнобачког округа „Нови Сад”, а новац од сваког купљеног производа помаже раду тог удружења.

Радионица графике биће одржана у организацији Катедре за графику Академије уметности у Новом Саду. На радионици ће бити представљене основне графичке технике и процес штампања уметничке графике. Учесници ће имати могућност да сами реализују своје идеје.

М. Ра.

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести