У недељу други режим вожње због маратона

Током „Новосадског маратона” аутобуси Јавног комуналног предузећа „Нови Сад” на линијама 1, 6, 8 и 13 ће од 9.45 до 15 часова возити измењеном трасом, док возила на линијама број 11А и 11Б у том периоду неће саобраћати.
autobuskoStajaliste04-RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Из ЈГСП-а јављају да ће возила на линијама број 1 и 8 окретање на Лиману обављати десним скретањем из Фрушкогорске у Улицу Народног фронта, потом скретати на Булевар ослобођења, одакле ће десно скретати на Булевар цара Лазара и саобраћати до Фрушкогорске улице, одакле ће настављати уобичајеном трасом. Полазак на тим линијама ће бити на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.

Аутобуси на линији број 6 ће у смеру Адице–Подбара из Јеврејске улице скретати лево у Успенску и окретати се на терминалу у Шафариковој улици. У супротном смеру ће с тог терминала скретати у Јеврејску улицу и даље настављати редовном трасом.

Аутобуси на линији број 13 ће се окретати десним скретањем у Фрушкогорску улицу с Булевара цара Лазара, а потом скретати десно у Улицу Народног фронта, затим десно на Булевар ослобођења, одакле ће настављати постојећом трасом. Полазак ће на тој линији бити на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.

Током измена аутобуси на линијама 1, 6, 8 и 13 користиће постојећа стајалишта других линија.

В. Б.

 

EUR/RSD 117.5904
Најновије вести