У недељу 25. “Новосадски маратон“

Јубиларни 25. “Новосадски маратон” одржаће се у недељу, а старт трке је предвиђен у 10 часова на Тргу слободе.
15-_maraton02RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Бројеви за учешће моћи ће да се преузму данас од 17 до 20 часова у хотелу „Војводина”. Преко 1.000 учесника пријављено је за трке у различитим категоријама, али организатори очекују да ће их бити и више.

Маратонци ће трчати уобичајеном трасом, а осим у главној трци на 42 километра, такмичари ће учествовати и у дипломатском и штафетном маратону, тркама на готово 34 километра и више од 25. Биће организовано и рекреативно трчање на 10,5 километара и шетња грађана на 4,5 километра. Нордијско шетање са штаповима је овогодишња новина, а и овог пута биће организована пузећа трка за бебе на више од четири метра, као и традиционална трка корњача.

Саобраћај ће у недељу на траси маратона бити затворен пет сати те организатори позивају грађане на стрпљење и да током трке избегавају трасу којом ће се трчати.

В. Б. 

Napemaskwa
22.10.2017 • 12:22
Bilo bi lepo kad bi se gradski oci u nekom momentu mogli ostvariti normalne uslove i za sportiste i za potrebe ljudi koji ne učestvuju na maratonu. Mislim da bi uređaji za teleportacije pomogli. Ili alternativne trase.. Koje očigledno ne postoje?
EUR/RSD 117.5830
Најновије вести