Шести сајам за пензионере на Новосадском сајму

Шести сајам за пензионере почиње данас у Аули Новосадског сајма, траје два дана и улаз је бесплатан.
Penzioneri Foto: Dnevnik.rs
Фото: Пензионери Фото: Дневник.рс

Под слоганом „За безбрижну старост”, манифестација Новосадског сајма потпуно је посвећена најстаријима, који ће, како наводе орагнизатори, моћи да провере своје здравље и едукују се о правилној исхрани.

За посетиоце су организоване и забавне радионице и наградне игре, с вредним поклонима и бројним попустима. На сајму ће се представити више од 60 излагача, представници државних и градских институција, удружења, медицинских установа, домаће и стране компаније које пружају услуге старијима и промовишу активно старење на пољу здравља, исхране, рекреације, дружења и забаве.

За посетиоце су организоване и забавне радионице и наградне игре, с вредним поклонима и бројним попустима

Током дводневне манифестације, која ће оба дана трајати од 10 до 18 часова, за пензионере ће излагачи, осим бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа намењених старијим лицима, понудити и активности из области социјалне заштите, помоћи и неге у кући, здравља, едукације, волонтирања, здраве исхране, спорта, рекреације и хобија, стваралаштва, путовања, осигурања и безбедности, финансија, као и правне заштите.

Како наводе с Новосадског сајма, овај, Шести сајам за пензионере, требало би да им понуди начине да квалитетно проведу слободно време, да се забаве и друже, учествују у разним радионицама, концертима, наградним играма, као и да на једном месту виде и пробају производе и услуге намењене искључиво њима.

С. Кр.

EUR/RSD 117.5054
Најновије вести