Предавање „Здраво - Браво“ о важности безбедносне културе

Превенција насиља, самоодбрана, хигијена и правилна исхрана теме су које Удружење грађана “Респект НС” одржало ученицима средњих школа “Хипократ” и “Свети Никола” на Клиси.
1

Предавање је одржано у оквиру пројекта “Здраво - Браво” који је значајан за младе у области здравља, а подржан је од Градске управе за спорт и омладину - Канцеларије за младе.

Према речима мр Слађане Челић председнице УГ “Респект НС”, предавању је присуствовало око 200 ученика поменутих школа, па је догађај приређен у сали за физичко.

Поред Слађане Челић, дугогодишње репрезентативке, освајачице медаља у yуду и самбу и добитнице многобројних признања попут “Спартакове” награде, у реализацији пројекта учествовао је и Срђан Челић, некадашњи репрезентативац у yуду и носилац Националног признања Републике Србије.

- Драго нам је што смо са школа “Хипократ” и “Свети Никола” на Клиси успоставили одличну сарадњу, окупили толики број младих који су кроз теоријско и практично предавање обогатили сопствено знање. на тај начин ученици су подигли ниво свести о безбедносној култури, превенцији насиља, самоодбрани, правилној исхрани и хигијени - истакла је Слађана Челић.

С. С.

Фото: Приватна архива

Пројекат “Нови Сад - Спортом до здрављареализовао је ДВП дигитал уз подршку Града Новог Сада, а ставови изнети у подржаном пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести