Осми „НС маркет” у суботу у Културној станици Еђшег

„НС маркет”, осми по реду, под слоганом „Крафт&Арт, биће одржан у суботу, 31. августа, од 17 до 22 часа у Културној станици „Еђшег”, Улица Антона Чехова 4.
ns market plakat
Фото: Printscreen

Излагачи су овог пута припремили модне креације за децу и одрасле, уникатне комаде накита и различите модне додатке, те необичне детаље за дом, као и различите производе од керамике, глине и картона. У централној дворани пред посетиоцима маркета ће се наћи природна, ручно справљана козметика.

Као и до сада, на „НС маркет” долази Удружење дистрофичара Јужнобачког округа, које ће изложити уметничке и ручне радове својих чланова, а продајом тих рукотворина биће обезбеђен део новца за рад Удржења.

За добру атмосферу побринуће се ди-џеј Јован, као и „Хаос аниматори”, а организатори најављују и избор за „Најштанд” осмог „НС маркета”, као и награде за публику и излагаче.

Модни атеље „Cristonati Couture” организоваће од 18 до 20 часова радионицу „Мајица с твојим потписом”, на којој ће умеће у креирању показати десет учесница изабраних на конкурсу. Тим атељеа, с власницом и креаторком Наташом Бодирожић на челу, помагаће одабраним дамама у дизајнирању мајица, а скице ће израђивати Јована Башић. Радове ће оцењивати графичка дизајнерка Душанка Сремачки, фотограф Ранко Ђуровић и редитељ Слободан Мојак.

Ј. В.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести