ОДРЖАН ОСМИ НС МАРКЕТ Чаролија заната и креативности

Више десетина малих произвођача, занатлија, креативаца и дизајнера представило је део своје колекције и занимљивих производа на 8. „НС маркету”, који је у суботу одржан у Културној станици „Еђшег”.
1
Фото: НС маркет

Прве креације стигле су из радионице „Мајица с твојим потписом“ атељеа „Cristonati Couture”, на којој је десет учесница два сата вредно радило на реализацији своје идеалне мајице. Након тога су своје радове представиле посетиоцима „НС маркета” на мини-ревији. Награђене су три креације које ће тај атеље уврстити у своју понуду.

Овог пута, титулу “Најштанда” освојио је штанд „Kelly’s Cupcakes”, који је, по посетиоцима и излагачима, био најбоље представљен. Тај бренд се управо на „НС маркету” први пут представио својим слаткишима најразличитијих укуса. На самом крају, романтичну завршницу дружења приредили су „Хаос аниматори”.

Девети „НС маркет” биће одржан 19. октобра на истој адреси. У међувремену, у оквиру привредног сајма „ЗрБизНет 2019”, група атрактивних излагача „НС маркета” представиће се у Зрењанину, 19. и 20. септембра, у оквиру сегмента „Маркет занатских производа”.

К. И. И.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести