„ОД ВИНА ДО ЉУБАВИ”:  На тезгама цвеће, делиције, накит...

Манифестација „Од вина до љубави” ове године биће одржана од 11. до 14. фебруара, од 8 до 20 часова, на првом спрату Спенса. На више од 20 тезги наћи ће се рукотворине, накит, здрава храна, цвеће, слике, производи од свиле, слаткиши...
Organizatori predočili bogatu ponudu i program foto: S. Kovač
Фото: Организатори предочили богату понуду и програм фото: С. Ковач

 Осим тога, организатори су припремили културно-уметнички програм и наградну игру за посетиоце, који ће имати прилику да освоје улазнице за мартовске концерте, пропуснице за базен и клизалиште, као и производе излагача.

Како је казала сарадница ЈП „Спортски и пословни центар Војводина” за односе с јавношћу Слободанка Бранков, реч је о једном од многобројних програма који се годинама реализују на Спенсу.

– Наши сајмови посетиоцима пружају могућност да у зимским месецима уживају у различитим понудама и програмима, да по повољним ценама купе интересантне производе, а да предузетници, уметници и занатлије на једном месту представе своје радове – нагласила је Слободанка Бранков, и додала да манифестација „Од вина до љубави” обједињује Светог Трифуна и Дан заљубљених и организује се у њихову част јер није битно који празник се обележава.

Дугогодишња учесница манифестација Слађана Молнар истакла је да на Спенсовим сајмовима учествује од првог дана, те да су они одлична прилика да произвођачи пласирају производе, не само Новосађанима већ и гостима нашег града.

– Људи који креативношћу и маштом умеју да направе сјајне производе, захваљујући Спенсу сад могу да их изложе и продају – казала је Слађана Молнар, и позвала друге да учествују као излагачи и да представе своје умеће.

Дистрибутер воћних вина „Флорива” из Ивањице први пут ће се представити Новосађанима. Представник компаније Ђорђе Исаков казао је да су узбуђени што имају прилику да изложе своје производе у највећем војвођанском граду, и објаснио је да на тржишту нуде вино, ракију и сокове од бобичастог воћа, узгајаног на планини Голији, а који не садрже вештачке ароме, шећер или боје.

С. Ковач

 

 

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести