„Новогодишње чаролије” у Еђшегу 27. и 28.децембра

Новогодишњи „НС маркет” биће одржан 27. и 28. децембра у Културној станици „Еђшег”, Антона Чехова 4. Једанаесто издање те манифестације одржава се под слоганом „Новогодишње чаролије”, а првог дана ће од 17 до 22 часа понудити разнолику понуду малих произвођача, занатлија, креативаца и иноватора.
1

Другог дана манифестација ће бити одржана од 11 до 18 часова. Како кажу, 27. децембра припремају програме изненађења за одрасле, а 28. за децу и њихове родитеље.

„НС маркет” традиционално нуди простор за презентовање и продају аутентичних, уникатних и ручно рађених производа, али и домаће хране по традиционалним рецептурама. Отварају врата тржишта и омогућавају произвођачима и занатлијама да директно ступе у контакт са својим купцима, али и с колегама, другим креативцима. То им омогућава проверу својих производа и бизнис-идеја, али и стицање и размену искуства. 

Заинтересовани излагачи и излагачице своје пријаве могу послати на имејл-адресу: новосадскимаркетнсмаркет.рс или путем телефона 060/533-55-07. Документи за пријаву и информисање су доступни на страници њњњ.нсмаркет.рс. Организатори им нуде излагачки и продајни простор, комплетну логистичку подршку, презентацију на друштвеним мрежама и медијима, израду шампаног материјала, фотографије и видео-записе и друго.

В. Б.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести