Новогодишње чаролије на НС маркету

НОВИ САД: У сусрет највеселијим и најшаренијим празницима, 11. НС маркет биће у знаку новогодишњих чаролија. Одржаће се, као и током читаве 2019. године, у простору Културне станице “Еђшег“ (Антона Чехова 4).
ns market
Фото: Promo/nsmarket

Новогодишње издање биће богато садржајима и обухватиће два излагачка дана: 27. децембра (петак) од 17 до 22 часа и 28. децембра (субота) од 11 до 18 часова.

Организатори позивају све сталне, али и нове излагаче да се придруже и да Новосађанкама и Новосађанима, љубитељима оригиналних, уметничких, занатских и ханд маде производа понуде јединствене креације, оригиналне укусе, богат избор поклона и врхунски доживљај.

Биће уприличен занимљив пратећи програм, са посебним акцентом на породице са децом.

НС маркет излагачима нуди атрактиван простор, комплетну логистичку подршку која прати догађаје ове врсте, презентацију производа и услуга на друштвеним мрежама, као и добру енергију коју се на НС маркету ствара и дели.

Сви који су заинтересовани да новосадској публици представе свој рад и производе, треба да попуне пријавни формулар који се налази на сајту www.nsmarket.rs, а потом га пошаљу на мејл novosadskimarket@nsmarket.rs.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести