Нове паркинг-локације док траје сајам лова, риболова и спорта

Додатних 1.500 паркинг-места ЈКП „Паркинг-сервис” обезбедиће за посетиоце током 51. међународног сајма лова, риболова и спорта, који почиње данас и трајаће до 7. октобра.
sajam
Фото: Промо

Нове паркинг-локације налазе се у Хајдук Вељковој улици код сајамских хала, на углу Хајдук Вељкове и Новосадског сајма код „Виторога”, у Улици Новосадског сајма (од Дринске до Хајдук Вељкове и од Хајдук Вељкове до Мичуринове), на платоима између Мичуринове и Хајдук Вељкове, на непарној страни Улице браће Поповић (од Хајдук Вељкове до Стевана Мокрањца), у улицама Бранка Бајића, Мичуриновој и Богдана Гарабантина.

Поменута наплатна места биће под наплатом од 8 до 20 часова, по цени од 250 динара за цео дан.

Паркирање је могуће уплатити и слањем СМС-а на број 8288 или куповином паркинг-карте на киоску.

За станаре у улицама под наплатом важе станарске паркинг-карте. Из „Паркинг-сервиса” напомињу да ће „Паук-служба” радити појачано у сарадњи са Саобраћајном полицијом и Комуналном инспекцијом да не би долазило до саобраћајних гужви услед несавесног и погрешног паркирања.   

С. С.

Комшија
03.10.2018 • 10:00
Нема потребе за додатним паркингом за овај сајам. На жалост овај сајам није као што је некада био(до пре 10-так година). Некада су и деца пецала у фонтани, биле пуне хале и излагача и посетилаца. Сада се не може видети ништа више(само мање)него да сте обишли неколико продавница риболова и лова по граду. Уназад годинама, цене на штандовима (истих артикала) су веће него 500м даље у радњи. Жали боже, и сајма и плаћање места за паркирање. Стара добра времена, тешко се враћају.
EUR/RSD 117.5870
Најновије вести