НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Тим Основне школе „Свети Сава”

Тим Основне школе „Свети Сава” из Руменке протекле школске године освојио је прво место за мултимедијалну презентацију у пројекту „Енергија је свуда око нас”.
1
Фото: Учим + Знам = Вредим

Сценарио и кратак филм на тему значаја рециклаже за очување животне средине ауторски је рад шесторо ђака те школе: Марије Пауњеловић, Мине Нађ, Страхиње Ћурчића, Страхиње Равића, Стефана Вракеље и Николе Лончара.

– Нисмо имали баш много времена за филм јер смо се за такмичење припемали у јеку контролних и одговарања – каже Страхиња

Ћурчић. – Сценарио смо смислили за неколико сати, а филм је снимљен за пет-шест сати. Но, пошто смо имали мало времена, и тих пет-шест сати смо морали да распоредимо на неколико дана. Драго нам је што је баш наш филм добио највишу награду.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 42 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено више од 200 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор пројекта и ове године је Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

Edit Nađ
14.12.2018 • 09:26
Svaka čast učenici moji ! Lepo je biti prvi. Nastavite tako, želim Vam sve naj bolje u životu.
Edit Nađ
14.12.2018 • 09:28
Pružili ste mi naj lepši rođendanski poklon.
EUR/RSD 117.3374
Најновије вести