НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Ема Исаков

Ема Исаков ученица је другог разреда Карловачке гимназије. У прошлој школској години освојила је прво место на Републичком такмичењу из књижевности – Књижевној олимпијади.
1
Фото: Учим + знам = вредим

– Волим језике, зато сам и уписала Карловачку гимназију – наводи Ема Исаков. – Сада сам други разред гимназије, али још немам неку конкретнију слику о томе какво ће ми бити даље усмерење. Знање језика је врло корисно и за школовање, али и за свакодневни живот.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 43 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено готово 300 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор овог пројекта и ове године је Ерсте банка, а партнер у реализацији Омладинска престоница Европе - ОПЕНС 2019.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести