На празничном НС Маркету: Нижа котизација за ране пријаве

У духу новогодишње чаролије 27. и 28. децембра биће одржан  11. НС Маркет у простору Културне станице „Еђшег“, Антона Чехова 4.
1

Првог излагачког дана, Маркет ће трајати од 17 до 22 часа, а другог од 11 до 18 часова. Организатори те манифестације позивају све сталне, али и нове излагаче да им се придруже и да Новосађанкама и Новосађанима, љубитељима оригиналних, уметничких, занатских и “ханд-маде“ производа заједничким снагама понуде јединствене креације, оригиналне укусе, богат избор поклона и врхунски доживљај.

И на 11. НС Маркету „Новогодишње чаролије“ биће коришћена Централна и Мала дворана КС „Еђшег“, а организатори откривају како ће и овог пута бити припремљен занимљив пратећи програм поготово за породице са децом.

Како кажу организатори, НС Маркет излагачима нуди атрактиван простор, комплетну логистичку подршку која прати догађаје ове врсте, презентацију производа и услуга на друштвеним мрежама. Нуде и добру енергију која се на НС Маркету ствара и дели.

Сви који желе да новосадској публици представе свој рад и производе, треба да попуне пријавни формулар који се налази на сајту www.nsmar­ket.rs, а потом га пошаљу на мејл адресу новосадскимаркетЖнсмаркет.рс. Ране пријаве за излагаче примају се до 15. децембра и у овом периоду важе ниже цене котизације за дводневни наступ.

К. И. И.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести