Измена режима саобраћаја на путу Шајкашког одреда

НОВИ САД: Одређена је привремена забрана одвијања саобраћаја на Путу шајкашког одреда, од кружног тока до улаза у Шангај, у Новом Саду, због извођења радова на изградњи канализационе мреже. 
radovi saobracaj
Фото: Dnevnik.rs

Привремена измена режима саобраћаја важи од 1. октобра 2022. до 1. априла 2023. године.

Радник НТЦ-а
30.09.2022 • 06:41
Јесу ли они уопште нормални? Привремено до 1.априла?! Како ће многи људи ићи на посао,около на аутопут +10 км тамо и назад?Јел овде неко луд, бахат или безобзиран? Алоооо, 6 месеци за 1 км пута? Зашто се не пропуштају наизменично возила на пола коловоза? Немогуће да им 6 месеци требају истовремено обе саобраћајне траке! Биће као у Јаше Томића-закрчили и зауставили саобраћај у обе коловозне траке а радили само испод једне. Закрчена Партизанска због надвожњака, а сад и ово!Хаос у најави😈😈
Неорганизација…
30.09.2022 • 06:52
Прошле године је комплетно саниран и асвалтиран пут на тој деоници, а сада ће га уништити због канализације. Зашто се није планирала ранија израда канализације пре или у току санације пута? Колико наших пара је узалуд бачено на непланске и несинхронизоване радове! Ко ће одговарати за несавесно и недомаћинско пословање?
EUR/RSD 117.3253
Најновије вести