Хуманитарна акција Саобраћајне школе

Ученици Саобраћајне школе су другарима из Дечје болнице однели два професионална инхалатора, купљена новцем прикупљеним у току хуманитарне акције „Пинкијеве звезде”.
Pokloni za mališane iz Dečje bolnice Foto: Dnevnik.rs
Фото: Поклони за малишане из Дечје болнице Фото: Дневник.рс

Ученици су у оквиру такмичења били у прилици да покажу различите таленте, а победници Радован Лечић, ученик одељења ТУТ 31, Јован Димитријевић из одељења ПТТ 21, заједно с другарицом из школе, такође учесницом програма Јованом Симић из одељења ТДС 23, посетили су болницу и уручили поклоне.

– Била нам је част да се такмичимо и својим учешћем допринесемо да се малишанима купи нешто од неопходног материјала – рекао је Радован Лечић, позивајући и друге школе да организују такве и сличне акције. – Уз мало нашег труда, можемо учинити много и увек нам је драго кад нам се укаже прилика да будемо од користи другима.

У име Дечје болнице, захвалност су изразили директорка др Јелена Антић, главна сестра Борка Драгишић и портпаролка те установе Андреа Ђуретић. Ова манифестација традиционално се одржава дуже од деценије и увек је хуманитарног карактера. Од прошле године помоћ се прикупља за малишане с Онколошког одељења Дечје болнице. Подршку за ту и све друге акција свесрдно даје управа школе, с директором мр Срђаном Бојовићем на челу.

        Л. Н.

EUR/RSD 117.5795
Најновије вести