Хумана страна НС маркета: Донације за Наташу

Недавно завршени НС маркет у Културној станици “Еђшег” подржао је идеју породичне радионице за дизајн и израду уникатних модли за колаче „Модла & Модла“ који су на свом штанду продавали медењаке обликоване њиховим модлама, а новац донирали за куповину трајне протезе за ногу Наташи Гајдош.
1

Посетиоци и излагачи донирали су 4.500 динара, а за веће износе упућени су на наменски жиро рачун за прикупљање средстава (160-5800100827500-51 Банка Интеса). Наташа је двадесетогодишњакиња на коју је у јануару прошле године, док је возила бицикл, налетео аутомобил Тај догађај променио је ток њеног живота, пошто је задобила вишеструке повреде. Тренутно користи привремену протезу које не задовољава њене потребе, а за трајну јој је потребно нешто више од 12 хиљада евра.

Посетиоци и излагачи одлучили су да је штанд Анилоо арт био најбоље представљен, па је понео титулу Нај штанд. Анилоо арт израђује уникатне декоративне предмете: венчиће, поклон корпа, слике, сушено цвеће и први пут се на НС Маркету представио јавности.

Следећи НС маркет најављен је за 31. август

К. И. И.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести