Форум запошљавања младих 2.0 у Ректорату

НОВИ САД: Европски Омладински Центар Војводине, у сарадњи са Савезом студената Универзитета у Новом Саду и платформе за информисање младих Info4Youth, уз подршку Града Новог Сада, Градске управе за привреду, организује Форум запошљавања младих 2.0 од 17 часова у Центалној згради Универзитета у Новом Саду.
forum zaposljavanja mladih
Фото: Promo

Форум је догађај који ће по други пут ове године поставити младе у центар дешавања и пружити им прилику да се, кроз једну интерактивно-информативну трибину и два паралелна сета интерактивних практичних радионица, упознају с процесом запошљавања у модерним компанијама, као и да сазнају корисне информације везане за процесе регрутације и селекције кандидата при пријави за посао. Поред тога, панел дискусија, с инфлуенсерима региона, ће омогућити дељење знања и пренос примера добре праксе.

У оквиру програма близу 200 младих ће кроз четити паралелна сета интерактивних практичних радионица имати прилику да се упознају са основама рада у великум компанијама, са начинима запошљавања у будућности, као и да сазнају корисне трикове везане за процесе регрутације и селекције кандидата при пријави за посао.

Подршку у реализацији радионица пружиле су компаније Континентал из Суботице и Делта Холдинг из Београда, али и Регионална Развојна Агенција Бачка и предавач Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду и Консултант у Области менаџмента људских ресурса- Ивана Јошанов Врговић.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести