Фестивал уличних свирача мења трасу аутобуса

Трасе аутобуских линија 3, 3А, 6, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 и 69 биће привремено измењене током манифестације “Фестивал уличних свирача”.
gsp autobus, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Саобраћај у Петроварадину затворен је до 27. августа од 14 до 2 часа наредног дана, као и 28. августа до 2 часа.

Аутобуси на линијама 3, 3А, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 у смеру из Новог Сада, након Булевара Михајла Пупина и моста “Дуга“ скрећу десно ка друмско-железничком мосту Кејом скојеваца, укључују се у Рељковићеву улицу, одакле ће саобраћају до Прерадовићеве и даље настављају редовним трасама. У супротном смеру, из Петроварадина, аутобуси од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице саобраћају Рељковићевом улицом, затим Кејом скојеваца, одакле скрећу лево у Улицу проте Михалчића, десно на мост „Дуга“ и настављају редовним трасама.

На измењеном делу трасе користиће се привремена стајалишта - крајње десно испод моста, у Рељковићевој улици 39 и 42а, и у Прерадовићевој улици наспрам кућног броја 7.

Током свечане поворке фестивала и затварања саобраћаја 25. августа од 18 до 21 часова, аутобуси на линијама 3 и 3а, у смеру са Детелинаре, саобраћају Јеврејском улицом, Булеваром ослобођења, Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Београдским кејом, друмско-железничким мостом, потом настављају Рељковићевом улицом и даље редовним трасама.

У смеру из Петроварадина, аутобуси на линијама 3 и 3а саобраћају Рељковићевом улицом, преко друмско-железничког моста, Београдским и Кејом жртава рације, Максима Горког, Булеваром ослобођења, Јеврејском и Успенском улицом, а даље настављају редовним трасама. На измењеном делу трасе користи се привремена стајалишта у Рељковићевој улици испред кућног броја 39 и 42а, те у Прерадовићевој улици наспрам броја 47.

У смеру са Подбаре, аутобуси на линији 6 саобраћају Кејом жртава рације, Максима Горког, Булеваром ослобођења, Футошком улицом и даље настављају редовном трасом. У супротном смеру, са Адица, аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, Максима Горког, Кејом жртава рације и даље настављају редовном трасом.

Аутобуси на линијама 9 и 9а, у смеру са Новог насеља, саобраћају Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Београдским кејом, друмско-железничким мостом и Рељковићевом, а потом редовним трасама. У смеру из Петроварадина, аутобуси 9 и 9а саобраћају Рељковићевом улицом. друмско-железничким мостом, Београдским кејом, Кејом жртава рације, Улицом Максима Горког, Стражиловском улицом и даље редовним трасама.

У измењеном делу аутобуси стају у Рељковићевој улици испред кућног броја 39 и 42а и Прерадовићевој наспрам броја 47.

На линијама 60, 61, 62, 63 и 64, у смеру из Новог Сада, аутобуси саобраћају Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Београдским кејом, друмско-железничким мостом, одакле се са Рељковићеве улице укључују на редовне трасе. У смеру из места, аутобуси на линијама 60, 61, 62, 63 и 64 саобраћају Рељковићевом улицом, друмско-железничким мостом, Београдским кејом, Кејом жртава рације и Улицом Максима Горког и даље ће настављати редовним трасама. У измењеном делу, аутобуси ће се заустављати у Рељковићевој улици испред 39 и 42а и у Прерадовићевој улици наспрам броја 47.

У смеру из Новог Сада, аутобуси на линији 69 саобраћају Улицом Максима Горког, Кејом жртава рације, Београдским кејом, друмско-железничким мостом, Рељковићевом, Прерадовићевом улицом и Улицом Дунавске дивизије, а даље редовном трасом. У смеру из Сремске Каменице, аутобуси на линији 69 саобраћају Прерадовићевом и Рељковићевом улицом, друмско-железничким мостом, Београдским кејом, Кејом жртава рације и Максима Горког, одакле саобраћају редовном трасом, а на измењеном делу стају у Рељковићевој 39 и 42а, као и на примевременом стајалишту Дунавске дивизије-Прерадовићева, у оба смера.      

Д. А.

EUR/RSD 117.3253
Најновије вести