Десети сусрет са занатлијама и креативцима: До сада представљено око 300 излагача

Ручно рађени производи од разноврсних материјала, као и домаћа храна, пића и природна козметика, украсили су јубиларни десети „НС маркет” под називом „Све за 10” у Културној станици „Еђшег”.
NS market 02_FBakic
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Око 40 излагача представило је своје радове, а грађани, као и гости нашег града, имали су могућност одабира савршеног оригиналног поклона за себе, али и за друге. Осим шаролике понуде, посетиоци и излагачи су уживали у музици ди-џеја Јована и „Поп хора радио”.

Као и сваки пут, и овај пут се бирао најбољи штанд, а поводом јубиларног маркета, обезбеђен је и поклон изненађења за излагаче, али и за публику. Оснивачица „НС маркета” Марија Срдић је за наш лист открила да се до сада представило више од 300 излагача. Она је истакла и добро развијену навику суграђана из тог дела града који редовно посећују „НС маркет” и том приликом пазаре.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

– Осмислили смо да „Маркети” служе као подстицај онима који су у старту бизниса или који тек имају идеју с којом би наступили на тржишту – казала је Марија Срдић, и додала како је „НС маркет” препознатљив управо по почетницима. – Имамо излагаче који нам се стално враћају, а има и оних који су код нас почињали као хобисти, а сад су постали предузетници.

Новогодишњи дводневни „НС маркет” биће одржан 27. и 28. децембра, а биће пропраћен различитим анимацијама, понајвише намењеним деци, а у знаку свих празника који предстоје.

К. Ивковић Ивандекић

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести