Десети НС Маркет: Све за 10 у Еђшегу

НОВИ САД: Десети НС Маркет под слоганом „Све за 10“ биће одржан у суботу, 23. новембра, од 11 до 19 часова, у простору Културне станице „Еђшег“ (улица Антона Чехова 4).
ns market
Фото: Promo

Новембар је период у години када се, поручују организатори, налазимо на прекретници свемогуће јесени и празничне зиме, када дух празновања и прослава почиње да нас обузима.

„Сада је право време да почнете да мислите и о божићним и новогодишњим поклонима, а и славским, што да не“.

Јубиларни Десети НС Маркет понудиће Новосађанкама, Новосађанима и свима који те суботе буду у Новом Саду најлепше боје, најбогатије укусе, најуникатније креације.

Како наводе у позиву, са сигурношћу тврде да је то право место на којем ће посетиоци пронаћи савршен поклон за себе и драге им људе.

У КС „Еђшег“ у суботу, 23. новембра, посетиоци ће моћи да набаве ручно рађене производе од дрвета, текстила, метала, коже, стакла, да дегустирају домаћу храну и пиће са пољопривредних газдинстава, да се препусте чарима природне козметике...

Фото: Promo

Посетиоци и излагачи ће уживати у музици нашег Ђ Јована, а јубиларно дружење обогатиће и „Поп хор радио“.

Хор постоји од 2016. године, а њиме руководи Душица Стојковић. Изводе углавном стране и домаће поп хитове, а све чешће су део разних манифестација у нашем граду.

Као и увек, бираће се Нај штанд, а поводом јубиларног догађаја обезбеђени су и поклони изненађења како за излагаче, тако и за публику.

EUR/RSD 117.5847
Најновије вести