"Буђење" на пролећном НС маркету 7. марта у Еђшегу

НОВИ САД: Ново дружење на НС маркету у 2020. годину улази под слоганом “Буђење”, најављујући нове, пролећне, производе и акције излагача и сарадника.
n
Фото: Promo

Дванаести сусрет с малим произвођачима, креативцима и иноваторима одржаће се на старом месту, у Културној станици “Еђшег“ 7. марта од 11 до 19 часова.

Позивају се сви стари и нови излагачи да се придруже, те да Новосађанкама и Новосађанима, љубитељима оригиналних, уметничких, занатских и ханд маде садржаја омогуће буђење свих чула и припрему за најлепше годишње доба – пролеће.

НС маркет излагачима нуди атрактиван простор, комплетну логистичку подршку која прати догађаје ове врсте, презентацију производа и услуга на друштвеним мрежама.

Излагачки простор биће у Централној дворани КС “Еђшег“, док ће у малој сали бити организована промоција етеричних уља и ароматерапије нашег редовног излагача “Натура олеум“. Као и увек, биће забавних и музичких садржаја.

Сви који су заинтересовани да новосадској публици представе свој рад и производе на НС маркету, треба да попуне пријавни формулар који се налази на сајту www.nsmarket.rs, а потом га пошаљу на мејл адресу novosadskimarket@nsmarket.rs.

Ране пријаве послате до 22. фебруара омогућавају излагачима погодности при закупу излагачког простора.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести