“Буђење” на пролећном НС маркету 7. марта у Еђшегу

НОВИ САД: НС маркет започиње циклус дружења у 2020. години, у суботу, 7. марта, у Културној станици “Еђшег“. Под слоганом “Буђење“ најављују се нове, пролећне производе и акције излагача и сарадника.
n
Фото: Promo

Дванаести НС маркет биће право место да обогатимо своје тело, животни простор и душу најлепшом природном козметиком, ханд маде аксесоарима и уникатним производима. А биће нешто и за љубитеље правог, здравог залогаја, поручују организатори.

У КС “Еђшег“ посетиоци ће моћи да набаве ручно рађене производе од дрвета, текстила, метала, коже, стакла, да дегустирају домаћу храну и пиће са пољопривредних газдинстава, да се препусте чарима природне козметике и благодетима етарских уља… А уколико још нисте одабрали поклоне за важне празнике и у марту, 12. НС маркет је права прилика да то учините.

Посетиоци и излагачи ће уживати у доброј атмосфери и музици за коју ће се побринути ди-џеј Јован.

Као и увек, бираће се Нај штанд, а обезбеђени су и поклони за излагаче, и за публику.

На хуманитарној тезги поново ће производе излагати “Пет Маркет 021“, који помаже животињама које немају дом. На њиховом штанду ће бити изложени различити ручно израђени и предмети рађени декупаж техником, а сав новац биће упућен директно лечењу, храњену и збрињавању уличних, односно напуштених, животиња.

 

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести