Аутобуси на линијама 3 и 13 мeњају тррасу

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 3 и 13 због радова на реконструкцији  вреловодног прикључкла за објекат у улицама Облачића Рада, Миленка Грчића, Филипа Филиповића и Старине Новака у Новом Саду.
Vozila JGSP/Dnevnik
Фото: И у понедељак ће возила ЈГСП-а саобраћати по реду вожње за недељу

Како је саопштио ГСП Нови Сад, измењен  режим саобраћајних линија важи од 03. до 15. августа 2020.године.

Аутобуси на овим линијама мењају трасу кретања на следећи начин:

 

ЛИНИЈА БРОЈ 3

Смер из Петроварадина: Од раскрснице улица Корнелија Станковића и Миленка Грчића аутобуси саобраћају право Улицом Корнелија Станковића до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, на кружном току врше полукружно окретање и издржавају време до наредног поласка на аутобуском стајалишту у Улици Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а).

Смер са Детелинаре: Аутобуси као полазно стајалиште користе стајалиште у Улици Корнелија Станковића-Булевар Европа (стајалиште линије број 7а), саобраћају право Улицом Корнелија Станковића и даље настављају редовном трасом кретања.

 

ЛИНИЈА БРОЈ 13

Смер са Универзитета: Аутобуси саобраћају Булеваром Европе до кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Корнелија Станковића, на кружном току врше полукружно окретање и издржавају време до наредног поласка на аутобуском стајалишту на Булевару Европе-Бул. војводе Степе.

Смер са Детелинаре: Аутобуси као полазно стајалиште користе стајалиште у Улици Булевар Европа-Бул.војводе Степе, саобраћају право Булеваром Европе и даље настављају редовном трасом кретања.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести