Мајкл Џексон предвидео да ће бити убијен

Један од најближих пријатеља Мајкла Џексона открио је да му је певач слао писма у којима је тврдио да ће бити убијен, само недељу дана пре смрти од предозирања, пише Independent.co.uk.
majkl.jpg
Фото: EPA (STR)

Мајкл Јакобшаген, који је био пријатељ са Џексоном више од две деценије, каже да му је чувена поп звезда дала 13 писама, у којима пишу реченице „Они се труде да ме убију“ и „Страхујем за свој живот“.

У емисији Дафне Барак за аустралијску телевизију Јакобшаген је потврдио да му је Мајкл писао „да хоће да га убију“. Јакобшаген је био у Немачкој, када га је Џексон позвао телефоном и замолио да узме лет за Лос Анђелес, што је његов пријатељ учинио. Тада су провели три дана заједно, а Џексон му је и том приликом и уручио писма. У писмима се не спомиње од кога је Џексон страховао, али је чињеница да је био под великим притиском и у емотивној кризи.

Џексон је умро од предозирања седативима, које му је дао његов лекар конрад Муреј, којио је осуђен на двогодишњу казну затвора, након проглашења за убиство из нехата.

Певачева ћерка Парис недавно је такође тврдила да је Џексон убијен, а његов пријатељ је сада те сумње и потврдио са писмима.

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести