Бескућница анђеоског гласа добила понуду за посао у Холивуду

Бескућница из америчког метроа, која је освојила интернет када је објављен снимак на којем савршено изводи оперску арију, добила је понуду за посао и то од врхунског холивудског продуцента.
1
Фото: screnshot/ twitter

Емили Замурка (52) извела је Пучинијеву оперу “Ђани Скики” који је освануо на Твитер страни полиције ЛА и до сада је прикупио неколико милиона прегледа. Она се преселила из Русије у Сједињене Државе пре 20 година, али након што се разболела и није могла да исплати све медицинске рачуне, остала је на улици.

Њена виолина од 10.000 долара украдена јој је док је живела као бескућница.

Гремијем награђивани продуцент Џоел Дајмонд понудио јој је уговор за снимање, а кампања “GoFundMe” прикупила је више од 59.000 долара како би помогла Замурки, под условом “да жели њихову помоћ”, пише Индепендент.

Емили је испричала да је научила да пева имитирајући оперске певачице, а да је прво живела у Мисурију и радила у старачком дому и ресторанима, преноси Недељник. Касније се преселила у Вашингтон, где је давала часове клавира у цркви.

Док је живела на улици, добијала је месечно само 400 долара социјалне помоћи од државе. Она се прво уплашила што је полицајац снима, и молила га да то нигде не објави, али испоставиће се да јој је, можда, променио живот. Није објављено да ли је прихватила понуду чувеног продуцента, наводи лист.

EUR/RSD 117.5205
Најновије вести