„Тамо далеко“ у изведби холандског „краља валцера“

БЕОГРАД: Познати холандски виолиниста Андре Риеу је недавно на проби са својим „Јохан Страус оркестром“ извео нумеру „Тамо далеко“ и тиме најавио свој први наступ у Србији, 22. маја у Штарк арени у организацији „Стар продукције“.
andre rieu
Фото: Youtube Printscreen

За концерт популарног „краља валцера“ влада, према речима организатора, велико интересовање, те је више од пола дворане распродато у првих недељу дана, а у продаји је остало још само 1.000 улазница.

Да му значи толики број обожавалаца у Србији истакао је и сам Риеу и због тога снимио кратки видео поздравивши их на српском језику.

Здраво, пријатељи! Јако смо срећни што долазимо у Србију и јако нас весели што ћемо свирати за вас у Београду. Видимо се, рекао је Риеу и са својим оркестром одсвирао песму „Тамо далеко“.

Андре Риеу је до сада продао више од 40 милиона примерака својих албума, од којих већина се нашла првом месту топ листа. 

У његовим наступима годишње ужива 600.000 обожавалаца, а Риеуов репертоар састоји се од највећих филмских, оперских, поп, рок хитова, као и мелодија из мјузикала и најлепших валцера. 

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести