Оља Левић и Лука Рацо о улогама у серији Игра судбине

На Првој ТВ и ОБН каналу увелико се емитује серија „Игра судбине” која сваке недеље постиже све бољу гледаност и иде утабаним стазама претходне успешнице „Истине и лажи”.
o
Фото: A.K.

Ова прича је препуна живописних ликова, неочекиваних обрта, љубавних интрига и скандала, заплета, сплетки и издаја, али пре свега најчистијих емоција љубави, пријатељства, оданости, породичних и пријатељских односа, који побјеђују сва искушења. Серију носи Милица Милша која има озбиљно појачање у младим колегама, попут Оље Левић, које се многи  сећају из серије „Село гори, а баба се чешља” и Луке Рацо, добро познат као Риста из серије „Синђелићи”.

Након Синђелића” у којима сте тумачили један од главних ликова и у серији Игра судбине имате велику улогу.

Лука Рацо: Овог пута тумачим лик Алексе, арогантног типа који одраста у високом друштву. Опседнут је материјализмом, не преза ни од чега и посвећен је искључиво бизнису. Алекса нема развијену емпатију, емоције и људскост су му непознаница, а то прилично утиче на његов однос са свим људима у његовој околини.

Како сте ви доживели лик Миле коју играте у серији „Игра судбине”?

Оља Левић: Мила није прототип већине данашњих девојака. Врло је вредна, посвећена и пожртвована. Иако није најстарија, она је глава породице и води рачуна о сестри Нади и брату Дебељку. У почетку се забавља са Луком, кога игра Стеван Пиале, и покушава да га усмери на прави пут. Она говори неколико језика и запослена је у озбиљној компанији. Стало јој је да и њен момак нађе добар посао.

Одустаје ли Мила временом од својих принципа?

Оља Левић: Иако јој се неке ствари пружају на тацни, не жели да их прихвати. Има жељу да напредује у послу, али то жели да постигне искључиво својим знањем, залагањем и радом. Други начин не прихвата, јако је одговорна и високих моралних начела, тако да никакве животне околности, ма колико биле тешке, неће пољуљати њене принципе.

Фото: A.K.

С друге стране Алекса је опседнут послом због моћи и материјалних добара.

Лука Рацо: Опседнут је послом и успехом на том пољу највише због неког доказивања самом себи. Успех у послу битнији му је од било каквог успеха на личном плану.

Ипак, чини се да Алекса излази на прави пут и схвата што су праве вредности у животу.

Лука Рацо: Долази до одређеног сплета околности, након чега он успева да сагледа праву слику живота и из свега тога научити што су праве вредности.

Игра судбине није мимоишла ни Милу?

Оља Левић: Сви ликови су врло испреплетани. Баш као што и само име серије каже, судбина је решила да се поигра, али овде изгледа није штедела. Поиграла се са свима. Мила ће такође на својој кожи осетити све те промене.

Шта бисте поручили гледаоцима, због чега не би требало да пропусте серију?

Оља: То је прича у којој ће се многи препознати. Схватиће како се животне околности кроз које пролазе ликови, догађају свакодневно и у реалности. Верујем, да ће гледаоци заиста уживати и жељно ишчекивати сваку следећу епизоду.

Лука: Ово је нешто потпуно ново на телевизији, што до сада није било виђено и сматрам да ће гледаовима бити јако занимљиво. Подједнако и млађој и старијој публици. Екипа се веома брзо зближила и та енергија се пренела и на сам сет, па заиста верујем како ће то и гледаоци приметити. Животне околности кроз које пролазе ликови, многе ће навести на преиспитивање својиј поступака.

Р. Т. М.

Martina Milicevic
25.02.2020 • 16:47
Najbolja serijaaaaa!
EUR/RSD 117.5878
Најновије вести