Магазин - Наслови

Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Ован се осећа добро, Рибе размишљају о променама
Ован: Да­нас вам је фо­кус на парт­нер­ским од­но­си­ма. Усле­ди­ће и пред­лог за но­ву са­рад­њу, ко­ја мо­же би­ти ја­ко про­дук­тив­на и до­бро пла­ће­на. Сло­бод­ни ће упо­зна­ти бит­ну осо­бу. За­у­зе­ти ће пла­ни­ра­ти бу­дућ­ност и див­не тре­нут­ке удво­је. До­бро се осе­ћа­те.
Photo
Магазин / Наслови (ФОТО) "СРЕЋНА САМ ШТО СИ ОТИШАО МИРНО У СНУ": Потресном поруком од Јагоша Марковића се опростила његова ПРВА СУПРУГА
Данас је у медијима одјекнула вест да је чувени редитељ Јагош Марковић преминуо у 58. години.
Магазин / Наслови ПРСТЕНАСТО ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА ПРЕД НАМА Ево шта нам препоручују стручњаци
Чак и људи који се само повремено занимају за науку и астрономију знају да је помрчење Сунца посебан догађај.
Магазин / Наслови АМАЗОН ОД СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ УВОДИ РЕКЛАМЕ НА ПЛАТФОРМУ ПРАЈМ ВИДЕО Ко их неће, мора да плати
СИЈЕТЛ: Компанија Амазон саопштила је данас да ће почетком следеће године увести "ограничену количину реклама" у филмове и серије на свом стриминг сервису Прајм видео.
Магазин / Наслови НАУЧНИЦИ ОПЕТ ЧАЧКАЈУ Кинези на дну океана открили потпуно нови ВИРУС КОЈИ ЉУДСКИ ИМУНОСИСТЕМ НЕ ПРЕПОЗНАЈЕ
Научници из Кине су приликом истраживања Маријанског рова открили мистериозан вирус о ком се мало зна.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП Шкорпије се кају због својих поступака, Девице размишљају о путу
ОВАН Ре­зул­та­ти тру­да по­ла­ко ис­пли­ва­ва­ју на по­вр­ши­ну. Ме­ђу­тим, у де­фи­ци­ту сте са љу­ба­ви. Као да не­ма­те емо­ци­ја, осо­би­то кад је реч о парт­нер­ским од­но­си­ма. Фа­ли вам да во­ли­те и бу­де­те во­ље­ни. Ипак, то ни­је раз­лог да ср­ља­те у по­гре­шне од­но­се.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП Рибе ће добити позив за одлазак на пиће, Водолије су поносне на свој рад
ОВАН Ре­зул­та­ти тру­да по­ла­ко ис­пли­ва­ва­ју на по­вр­ши­ну. Ме­ђу­тим, у де­фи­ци­ту сте са љу­ба­ви. Као да не­ма­те емо­ци­ја, осо­би­то кад је реч о парт­нер­ским од­но­си­ма. Фа­ли вам да во­ли­те и бу­де­те во­ље­ни. Ипак, то ни­је раз­лог да ср­ља­те у по­гре­шне од­но­се.
Магазин / Наслови ОПРЕЗ И ПАМЕТ У ГЛАВУ Ова 3 знака ДО КРАЈА ГОДИНЕ чека изузетно ТЕЖАК ПЕРИОД
Ови хороскопски знаци ће се суочити с великим изазовима до краја године. За њих, ово ће да буде један од најтежих периода до сада.
Магазин / Наслови ЖЕНА И ЋЕРКЕ ДЕСЕТ ГОДИНА МИСЛИЛЕ ДА ЈЕ МРТАВ Пронашли га како ужива у Грчкој
РИМ: Италијан који је оставио три опроштајне поруке својој породици и након тога извршио самоубиство 2013. године, пронађен је у Грчкој уз помоћ екипе тв емисије "Ко га је видео?" која се бави проналажењем несталих особа.
Магазин / Наслови ИНДОНЕЖАНСКА ТИКТОКЕРКА ОСУЂЕНА НА ДВЕ ГОДИНЕ ЗАТВОРА ЗБОГ КОМАДИЋА СВИЊЕТИНЕ Оптужили је за богохуљење и ухапсили
ЏАКАРТА: Муслиманка Лини Лутфиавати, позната као Лина Мукерџи (33) на друштвеним мрежама, осуђена је у Индонезији на две године затвора на основу закона о богохуљењу због видео снимка који је поделила на ТикТок-у на којем се види како рецитује исламску молитву пре него што је пробала свињетину док је посетила туристичко острво Бали.
Магазин / Наслови ПОГЛЕДАЈТЕ ПРШТИ ЛУКСУЗ Продаје се некретнина Елтона Џона у Атланти (ВИДЕО)
Стан Елтона Џона у Атланти појавио се на тржишту некретнина, а за њега се тражи близу пет милиона долара.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП Лавови су пуни елана, Рибама потребан мини одмор
ОВАН Добар дан да време проведете у друштву својих блиских пријатеља. Размишљаћете о даљим плановима које треба да реализујете. Партнер вам пружа сигурност и пажњу, може вам и он дати неку бизнис идеју. Водите рачуна о вирусним инфекцијама.
Магазин / Наслови ЦРНОГОРКЕ ПРВЕ, СРПКИЊЕ ИХ ПРАТЕ У СТОПУ Свака друга пуши и НЕ ГАСИ
Ситуација са конзумацијом цигарета у нашој земљи је одавно прешла све границе нормале, али ово истраживање показује да је ситуација много гора него што смо мислили, поготово кад су у питању жене.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП Лавовима би пријала масажа, а Вагама флерт
ОВАН Наставите да се трудите, кроз време ће све бити лакше. Морате показати своју истрајност и упорност. Купите нешто вољеној особи и изненадите је. Хармонични породични односи данас ће бити на врхунцу. Опустите се и мислите на лепе ствари.
Магазин / Наслови БОЉЕ ИКАД НЕГО НИКАД Ова ТРИ ЗНАКА ће тек касније пронаћи праву љубав
Док неки људи упознају своје сродне душе у млађим годинама, други ће морати да сачекају мало дуже пре него што пронађу праву љубав.
Магазин / Наслови ОДАКЛЕ ВОДА НА МЕСЕЦУ Чудесна сила која долази са Земље
Одавно знамо да на Месецу има леда, али још увек не разумемо баш одакле је дошао. Нова студија указује да електронски таласи, који долазе индиректно са Земље и Сунца, доприносе формирању замрзнуте воде на површини Месеца.
Магазин / Наслови НАЈКРАЋИ БРАК НА СВЕТУ ТРАЈАО ТРИ МИНУТА Ево шта је младожења урадио што је РАЖЕСТИЛО младу
Иако су разводи постали чести и често у крај брака више не означава "док нас смрт не растави", нико од младенаца не очекује да ће се брак распасти одмах након венчања.
Магазин / Наслови ДНЕВНИК ХОРОСКОП Лав поносан на своје успехе, могућа главобоља код Близанаца
ОВАН: Има­ће­те ма­ње енер­ги­је за рад, али не дај­те да вас то де­мо­ти­ви­ше. Са­да је по­треб­но да зап­не­те ја­че не­го ина­че, ка­ко би­сте пло­до­ве ра­да уби­ра­ли ка­сни­је. Ако сте не­што по­гре­ши­ли у љу­бав­ним од­но­си­ма, гле­дај­те да то ис­пра­ви­те. Ле­зи­те на вре­ме.
Магазин / Наслови ОГЛАСИЛА СЕ ЈЕДНА ОД ЖЕНА КОЈЕ СУ ГА ОПТУЖИЛЕ ЗА СИЛОВАЊЕ Одговор Расела Бренда је увредљив
ЛОНДОН: Одговор Расела Бренда, британског комичара, водитеља и глумца, на оптужбе о силовању, сексуалном нападу и емоционалном злостављању био је "увредљив", рекла је једна од жена која га је оптужила за сексуалне нападе, тврдећи да је послао ауто Би-Би-Сија (BBC) да је довезе до њега од капије њене школе када је била 16-годишња ученица.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП Стрелцу треба боља организација, водолија да задржи смиреност
ОВАН: Имате много обавеза, али ћете и уживати у сваком тренутку свог рада. Ви сте неко кога покрећу радни задаци. Дан ће вам проћи у духу марљивости. Лепо ћете се осећати у друштву партнера. Пријатељи ће вам дати забаван предлог, прихватите га.
EUR/RSD 117.1990
Најновије вести