Салма Хајек: Не желим да се претварам да сам млађа него што јесам

Све је више, чак и познатих, жена које се одлучују да не прекривају седу косу одлуче не прикривати. Једна од најпознатијих заговорница природног изгледа је глумица Салма Хајек.
slma
Фото: Epa (Sebastien Nogier)

Она је недавно поносно показала неколико седих власи које се истичу у њеној бујној црној коси и поручила како не мисли да се претвара да је млађа.

Мексичка глумица (52), коју многи памте по сексепилном плесу с питоном омотаним око тела у филму „Од сумрака до свитања“, чак се и похвалила да има добар број седих и поносно их је показала објавивши селфи на Инстаграму.

Холивудска звезда позната је као једна од ретких која се не бори свим средствима против знакова старења, а једном приликом је изјавила како не мисли да губи време на претварање да је млађа него што стварно јесте.

Прошле године је проговорила о најгорим знаковима старења које је осетила и признала да јој најтеже падају промене везане за очи.

Најгори део старења су моје очи. Али не боре, већ очи саме по себи. Визуелан сам тип, а сада не могу више ни да читам без наочара. То је баш тужно. Слабљење вида је за мене било горе од менопаузе, признала је Салма Хајек.

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести