Рекорд Инстаграма: Принц Хари и Меган - милион пратилаца за 6 сати

ЛОНДОН: Војвода и војвоткиња од Сасекса, принц Хари и Меган Маркл сакупили су милион пратилаца на заједничком профилу на Инстаграму, брже него било ко други до сада, саопштила је Гинисова књига рекорда.
princ hari i megan tanjug/ap
Фото: Tanjug/AP

Британски краљевски пар је јуче отворио заједнички Инстаграм налог који је добио милион пратилаца за мање од šест сати, чиме је оборен рекорд јужнокорејске поп звезде Канга Данијела, а до сада је број њихових пратилаца порастао на 2,6 милиона, преноси АП.

Хари и Меган су профил назвали „сасексројал“ (sussexroyal) и навели да ће га користити за дељење важних објава.

Добро дошли на наш званични Инстаграм профил. Радујемо се што ћемо моћи да делимо рад који нас покреће, ствари које подржавамо, што ћемо најављивати важне догађаје и покушавати да анализирамо нека веома битна питања, навели се у уводној објави на Инстаграму војвода Хари и војвоткиња Меган, а у којој захваљују на подршци свима који ће их пратити на овој друштвеној мрежи.

Велико интересовање за њихов Инстаграм налог објашњава се и чињеницом да британски краљевски пар очекује прво дете, а да се порођај војвоткиње Меган очекује крајем априла или почетком маја, преноси агенција.

EUR/RSD 117.5714
Најновије вести