Љубавни излети познатих

Селебритији су само људи од крви и меса, али њихов приватни живот занимљивији је јавности него онај „обичних смртника”. Неке од њих њихови „излети” у туђе загрљаје коштали су везе или брака, док су други ипак успели да се искупе својим бољим половинама.  
d
Фото: EPA-EFE/WARREN TODA

Тајгер Вудс

Играч голфа Тајгер Вудс (43) и његова бивша супруга Елин Нордегрен (39) месецима су пунили насловнице свих таблоида 2010. године кад је пропао њихов шестогодишњи брак. Разлог су биле његове бројне прељубе које је имао, како је касније тврдио, због зависности од секса с којом није знао да се носи.

С обзиром на то колико га је погодио развод и цео скандал, посрнула звезда се пре две године пријавио у клинику за лечење од зависности од таблета. Вудс је наводно резервисао цело крило клинике само за себе, а стручну помоћ потражио је након што је у мају ухапшен јер је возио под утицајем опијата.

Бивша супруга му је тада чак претила и одузимање старатељства над њихово двоје деце, а један од услова је управо био да се излечи од зависности која га мучи годинама. Вудс се већ раније лечио од зависности од таблета за спавање, а да је зависник од секса признао је након што је у јавност изашло десетак његових љубавница с којима је варао, сад већ бившу, супругу.  

Кристен Стјуарт

Америчка глумица Кристен Стјуарт (28) била је у срећној вези с глумцем и колегом Робертом Патинсоном (32), све док је папараци нису ухватили с ожењеним редитељем Рупертом Сандерсом (47). Због прељубничког скандала „експлодирале” су друштвене мреже, а целу ситуацију на Твитер профилу коментарисао је чак и амерички председник Доналд Трамп (72).

Глумица је виђена у загрљају двоструко старијег редитеља, а њена афера „обила” јој се о главу. Она и Патинсон су раскинули убрзо након шушкања о њеном варању, без обзира на то што су је пријатељи бранили и тврдили да је све то била грешка која није смела да се догоди.

- Била је то грешка и погрешно закључивање. Није имала везу с Рупертом. То је био само тренутак који није требао да се догоди. Она никада није хтела никог да повреди. Она је добра особа која је само направила лош избор - рекао је за британске медије извор близак Стјуартовој.

Фото: Youtube Printscreen

Хју Грант

Кад је био у вези с Елизабет Харли (53), британски глумац и миљеник женске публике Хју Грант (58) нашао се у средишту секс скандала који му није уништио само везу, већ му је умало „зезнуо” и његову глумачку каријеру.  Наиме, док је још био у вези с глумицом, Грант је ухваћен на јавном месту у Лос Анђелесу у клинчу с проститутком Дивајн Браун. Несташни Хју је на лицу места ухапшен, добио је казну за недолично понашање у јавности, а одслужио је и две године условне казне. Иако се њихова веза није одмах распала, извори блиски глумци тада су тврдили да пару никако не иде и да имају несугласице због скандала који их прати. Неколико година касније, пар је и службено прекинуо, а Грант је више пута у медијима истицао колико му је жао због свега што је урадио.

- У то време уопште нисам ни размишљао какве последице може оставити оно што радим. Сад ми је жао због свега и вратио бих време, али то нажалост није могуће - тврдио је Грант.

Дејвид Бекам

Иако су бивши фудбалер Дејвид Бекам (43) и модна дизајнерка Викторија Бекам (44) у браку већ 20 година, у њиховој вези нису увек „цветале руже”. Наиме, и сама Викторија медијима је признала да ју је 2003. године супруг преварио с њиховом кућном помоћницом Ребеком Лус.

- Све ћу урадити да задржим своју породицу на окупу - наводно је тада тврдила Викторија која Дејвиду није замерила што је „одлутао” у загрљај друге жене. Наиме, она је одлучила да му ту превару опрости, а једном приликом је чак изјавила да је цела Дејвидова афера с Ребеком само додатно ојачала њихов брак. Један од најбогатијих брачних парова недавно је обновио завете, а заједно имају четворо деце.

EUR/RSD 117.5781
Најновије вести