Деџенерис, Пери, Кортни Кардашијан имају бар пола лажних пратилаца

ЛОНДОН: Институт за модерни музички перформанс из Велике Британије анализирао је профиле познатих личности, не би ли утврдио ко има највише лажних пратилаца, односно ботова.
e
Фото: pixabay.com

На првом месту нашла се америчка тв водитељка и комичарка Елен Деџенерис, коју прати 74,4 милиона људи, од чега је чак 58 посто лажних налога.

На другом месту је певачица и глумица Кејти Пери са 53 одсто лажних пратилаца, а одмах иза ње је ријалити звезда Кортни Кардашијан, која има укупно 80 милиона пратилаца, од чега је скоро половина, 49 одсто, лажних, преноси сајт Блица.

Исти број ботова има и певачица Тејлор Свифт, чија је укупна бројка 119 милиона пратилаца. Иза ње су корејски суперстарови БТС - они имају 19 милиона пратилаца, од којих су готово 49 одсто лажних.

Следе звезда Боливуда Дипика Падуконе (48 одсто), Мајли Сајрус (47 одсто), Аријана Гранде и Пријанка Чопра (по 46 одсто) а на 10. месту је Џенер са 45 посто.

Од осталих Кардашијан-Џенер сестара, Клои и Ким имају 44 одсто лажних пратилаца, Кендал Џенер 33, а најмање, 31 одсто, тренутно има најуспешнија сестра, Кајли Џенер.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести