Рецепт дана: Сласне лазање

Ево како да чувене италијанске лазање направе и они мање вешти у кухињи; овај рецепт притом значајно штеди и на времену, али су зато сласт и укус онако баш како треба.
lazanje
Фото: pixabay.com

Састојци:

- 200 г макарона,

- главица црног лука,

- 250 г млевеног меса,

- 400 мл парадајз сока,

- 150 г качкаваља,

- оригано,

- суви биљни зачин,

- бибер,

- уље

Припрема:

1. Обарити кратко резанце.

2. Док се тестенина припрема, издинстати лук, додати зачине, оригано и месо.

3. Додати парадајз сок, а после десетак минута кувања помешати с тесенином и налити у плех.

4. Посути ренданим качкаваљем и пећи око пола сата у рерни загрејаној на 220 степени.

EUR/RSD 117.5291
Најновије вести