Рецепт дана: Пуњени парадајз

Декоративно и укусно, ово ће јело сасвим сигурно освојити сва чула. Једнпоставно за припрему, а тајна успеха је у фантастичној комбинацији поврћа...
paradajz
Фото: Youtube Printscreen

Састојци:

- 3 парадајза,

- главица црног лука,

- 1 шаргарепа,

- 100 г маринираних шампињона,

- 4 кромпира,

- кашика сувог биљног зачина,

- кашичица бибера,

- со по укусу,

- уље по потреби

Припрема:

1. Издубити парадајз, посолити и оставити да се оцеди.

2. На загрејаном уљу пропржити ситно сецкан црни лук, затим додати рендану шаргарепу, шампињоне и рендани кромпир.

3. Зачинити по укусу, пржити све заједно десетак минута, па склонити са шпорета.

4. Напунити парадајз, поређати у подмазан ватростални суд и пећи на 200 степени око пола сата.

5. По укусу и за богатију арому, пре печења се може нарендати и мало сира.

EUR/RSD 117.5463
Најновије вести