Почело снимање наставка филма "Јужни ветар"

КЊАЖЕВАЦ: Снимање филма „Јужни ветар 2“ почело је данас у Књажевцу, а наставак биоскопског хита, чији је први део погледало више од милион и по гледалаца, носиће назив „Убрзање“.
milos bikovic
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Сценарио и овог пута потписују Петар Михаиловић и редитељ Милош Аврамовић. Поштујући све прописане епидемиолошке мере, у источној Србији ће се снимати пуних пет недеља, а како најављују аутори, у наставку ће главни јунак Петар Мараш (Милош Биковић) користити предности стеченог статуса „неприкосновеног вође српског подземља“.

„Желећи да прошири свој посао и врати се у оквире закона, Мараш улаже илегално стечен новац у легалне послове, и вребајући повољну прилику, он по задатку, са својим верним Баћом (Миодраг Радоњић), одлази у источну Србију где га затекне вест која ће га приморати да моментално промени планове. Животи на ивици, игре по правилима међународних нарко картела, уз велики број до сада невиђених акционих сцена, само су неки детаљи који нас чекају“, најављују аутори „Убрзања“.

Глумачку екипу ће и даље предводити Биковић и Радоњић, уз Јовану Стојиљковић, Богдана Диклића, Александра Берчека, као и младог глумца Луку Грбића.

Након источне Србије, снимање се наставља у Београду, а премијера је планирана за почетак наредне године.

EUR/RSD 117.5679
Најновије вести