Ана Поповић и Дуб ФX на Арсенал Фесту

БЕОГРАД: Блуз гитаристкиња Ана Поповић наступиће 23. јуна, а аустралијска музичка сензација Дуб ФX 24. јуна на главној бини "Арсенал Феста 07" у Крагујевцу, најавио је данас "Лонг Плаy".
ilustracija benda plakat
Фото: Tanjug

"Волим да мешам све жанрове, џез, реге, хипхоп, самбу, драменбејс, дабстеп...шта год да осећам у том тренутку. То је лепота мог наступа", поручује Бенџамин Станфорд, који је под фирмом Дуб ФX последњих година продао стотине хиљада примерака албума и стигао до преко 150 милиона прегледа на Јутјубу.

Станфорд је почео као улични музичар, а пажњу на великим фестивалима широм света успео је да привуче само гласом, ФX педалом и "луп" (лооп) машином.

Публика на "Арсенал Фесту" ће имати прилику да чује хитове "Флоw", "Лове Сомеоне", "Но Рест Фор Тхе Wицкед", "Соотхе Yоур Паин"... 

"Ана Поповић је једна опака гитаристкиња", одавно је утврдио Брус Спрингстин за музичарку рођену у Београду, која је данас настањена у Лос Анђелесу и делила је бине са величинама какве су Б.Б. Кинг, Џо Бонамаса и Гери Кларк Јр, а сада коначно први пут долази у Крагујевац.

Чувена управо по моћним живим наступима, Поповић са својим пратећим бендом неуморно крстари по великим светским фестивалима, а на "Арсенал" долази у тренутку када промовише актуелни троструки албум "Трилогy" (2016), своје најамбициозније остварење на коме се налази 23 блуз, џез и фанк нумера.

"Ја једноставно морам да свирам уживо. У томе неизмерно уживам и вероватно не бих била ја, уколико би се то због било чега икад обуставило", каже Поповић

На "Арсенал Фест 07: наступиће и"Антракс", "Буџокс", Елвис Џексон, "Тиевери Корпореишн", "Урбан&4" и Рамбо Амадеус.

 

У промо периоду комплет улазница за све три вечери кошта само 1.800 динара, док је појединачна улазница 1.000 динара. 

EUR/RSD 117.5660
Најновије вести