Вулин: Приведен осумњичени за учешће у убиству породице Ђокић

БЕОГРАД: Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.
v
Фото: mup.gov.rs

Министар је, заједно с помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао с припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић, за које је рекао да је „згадило и узнемирило читаву Србију. Изведено је на професионалан, стрпљив, методичан начин и очигледно је дуго припремано“.

Како је нагласио, пронађена је и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дела.

EUR/RSD 117.2767
Најновије вести