Високи савет судства изабрао 26 судија за апелационе и више судове

БЕОГРАД: Високи савет судства објавио је данас одлуке о избору 26 судија за сва четири апелациони суда, затим за Привредни апелациони суд и више судове у Нишу и Крагујевцу, по огласу из априла ове године.
visoki savet sudstva, tanjug
Фото: Tanjug

За судије за Привредног апелационог суда, изабране су судије Привредног суда у Београду Драган Драговић и Данијела Ђукић.

За судије Апелационог суда у Београду изабране су судије Вишег суда у Београду Весна Миљуш и Јелена Стевановић и судије Првог основног суда у Београду Снежана Стевовић и Весна Филиповић.

За судије Апелациони суд у Крагујевцу изабрана је Гордана Вељовић судија Вишег суда у Крагујевцу, као и судије Основног суда у Крагујевцу Зорица Јовановић и Слободан Петровић.

За Апелациони суд у Нишу изабрано је седам судија а то су судије Основног суда у Нишу Данијела Божовић, Снежана Лазић, Зоран Стаменковић, Лидија Стошић и Ксенија Џомбић, затим Ђорђе Гојгић судија Основног суда у Новом Пазару и Оливера Јовановић судија Привредног суда у Нишу.

За судије Апелационог суда у Новом Саду изабрани су Вукица Кужић и Здравка Писарић судије Вишег суда у Новом Саду, као и Бранка Перц судија Вишег суда у Зрењанину.

За судије Вишег суда у Крагујевцу изабране су судије Основног суда у Крагујевцу Зорица Радаковић, Ана Симић и Марија Филиповић.

За судије у Вишем суду у Нишу изабране су судије Основног суда у Нишу Милица Златковић, Драган Крстић, Миљана Стојковић и Снежана Тодоровић.

EUR/RSD 117.5816
Најновије вести